REPARTITIA PE CLINICI DE INDRUMARE REZIDENTILOR DIN SESIUNEA 15.11.2020

11.12.2020

Repartiția pe clinici de îndrumare metodologică și stagii de pregătire a medicilor confirmați în rezidentiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie - sesiunea 15 noiembrie 2020, care au ales pentru pregătire Centrul Universitar Timișoara, va avea loc în zilele de 15, 16, 17, 18, 21, 22 și 23 decembrie 2020, începând cu ora 9:00, conform programării pe zile, ore și specialități.

locul de prezentare la repartiție pentru toate specialitatile in afara de specialitatea medicina de familie:   Timișoara, UMF „VICTOR BABEȘ” -MEDICINA 2 Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 14 A, Amfiteatru 1 (vis-a-vis de Spitalul Clinic CF Timisoara)


locul de prezentare la repartiție pentru specialitatea Medicina de familie: Timișoara, Directia de Sanatate Publica Timis Str.Lenau Nr.10 camera 20 parter.

 

denumirea și perioada desfășurării primului stagiu pentru fiecare specialitate,


programarea pe zile, ore și specialități rezidenții sunt rugați să vină la ora programată, nu de la începutul zilei, pentru a preveni aglomerația.

 

lista unităților de îndrumare metodologică care pot fi alese, pentru fiecare specialitate în parte, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute la concurs.

lista cabinetelor medicale individuale din Timisoara pentru specialitatea MEDICINĂ DE FAMILIE

DOCUMENTE NECESARE LA REPARTIȚIE


Prezentarea la repartiția pe clinici și prim stagiu pentru Centrul Universitar Timișoara, se face obligatoriu cu:


• copie act de identitate (CI/pasaport) insotit de original în termen de valabilitate pentru legitimare SAU, în cazul în care rezidentul nu se poate prezenta la repartiție, pot delega un împuternicit care se va prezenta cu procură notarială în original și act de identitate (CI/pasaport) original și copie pentru împuternicit, si copie carte identitate a rezidentului pe care se va consemna adresa de e-mail, numarul de telefon si specialitatea. Procura notarială și copia act identitate al împuternicitului va fi reţinută ca dovadă de către comisia de repartiţie.
• pentru rezidenții pe LOC: adeverința eliberată de unitate angajatoare din care să reiasă ca a incheiat contract individual de muncă pe durată determinată
• pentru rezidenții pe POST: adeverința eliberată de unitatea angajatoare din care să reiasă că aceștia au încheiat contract individual de muncă pe durată nedeterminată şi au incheiat şi actul aditional la contractul individual de munca conform OG nr.18/2009 cu modificări şi completări ulterioare.
• rezidenții în specialitatea MEDICINA DE FAMILIE vor prezenta si acceptul de primire de la medicul primar, specialitatea MEDICINĂ DE FAMILIE, sub îndrumarea căruia urmează să efectueze primul stagiu contrasemnat de către coordonatorul de rezidențiat.


-ATENTIE! Rezidenții de MEDICINĂ DE FAMILIE vor prezenta la repartiție și acceptul de primire al medicului primar, de la unul din cabinetele medicale individuale din listă, sub îndrumarea căruia urmează să efectueze primul stagiu contrasemnat de către coordonatorul de rezidențiat.

Candidații care dețin un titlu de specialist și au ales loc/post au obligația ca la repartiție să prezinte și următoarele documente:
- angajamentul de plată
-copie carte identitate in termen de valabilitate
-copie certificat medic specialist/primar din prima specialitate dupa caz.
angajament de plată pentru medicii specialiști/primari care se pregătesc în a 2-a specialitate
Plata taxei se face în lei, anual, în două tranşe semestriale egale, în termen de maximum 60 de zile calendaristice de la data începerii pregătirii. Neplata taxei în condițiile stabilite în angajamentul de plată, atrage excluderea definitivă din programul de pregătire, în conformitate cu prevederile art. 1, alin. (3) din Ordinul nr. 973/4592/2010 al ministrului sănătății și ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 552/05.08.2010.

• Angajamentele de plata vor fi transmise in original la Ministerul Sănătății –DGRUSPS, centralizat de către Directia de Sănătate Publică a Județului Timiș.

 

- Rezidentii care au sustinut un nou concurs de rezidentiat si au ales loc/post au obligația ca la repartiție să opteze în scris pentru una din specialități ( deoarece NU pot fi simultan rezidenți în două specialități ) și să prezinte și la Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș și următoarele documente :
-cerere de ieșire din incompatibilitate
-copie carte identitate in termen de valabilitate
-acolo unde e cazul va prezenta si copie decizie încetare contract individual de muncă sau copie cerere incetare contract individual de muncă care să aibă și numărul de inregistrare de la spitalul platitor actual (cei care renunță la specialitatea avuta).

Cererile de iesire din incompatibilitate vor fi transmise în original centralizat la Ministerul Sanatatii - DGRUSPS, de către Directia de Sanatate Publica Timis

cerere incompatibilitate Cerere pentru ieșire din starea de incompatibilite a rezidenților aflați în pregătire, care au ales o nouă specialitate, deoarece NU pot fi simultan rezidenți în două specialități; prin cerere se optează pentru pregătirea în una dintre specialități și se renunță la pregătirea în cealaltă specialitate.

Documente pe care le vor primi rezidenții
Medicii rezidenți vor primi la repartiție 3 adrese si o adeverinta:
• adresa de îndrumare metodologică pentru toată durata pregătirii în rezidențiat pe care o vor prezenta coordonatorului de rezidențiat si copie la spitalul platitor
• adresa de stagiu cu care se vor prezenta la unitatea sanitară la care au fost repartizați pentru efectuarea primului stagiu
• adresa către unitatea angajatoare
• adeverința de confirmare ca rezident

 

 

 


Curriculum de pregătire în specialitate : http://www.rezidentiat.ms.ro/curricule/_curricule.html

 

Înapoi