Anunţuri

Arhiva pentru anul:

Promovarea Sanatatii

"Promovarea sanatatii reprezinta o strategie de mediere intre individ si mediu, combinand alegerea personala cu responsabilitatea sociala si avand drept scop asigurarea, in viitor a unei mai bune stari de sanatate." (OMS- EURO, Health Promotion Glossary, 1989).

citeşte tot anunţul

Comunicate

Arhiva pentru anul:

MESAJ DE INTERES PUBLIC

"VACCINEAZA-TI COPILUL IMPOTRIVA RUJEOLEI! OFERA COPILULUI TAU O SANSA LA VIATA SANATOASA!".

citeşte tot anunţul

Lista unitati abilitate eliberare certificate A5

Lista unitati abilitate eliberare certificate A5 conform Ordinului comun 1985/1305/5805 din 2016

citeşte tot anunţul

Dosare inregistrare la licitatia pentru vanzare echipamente de calcul

Directia de Sanatate Publica Timis cu sediul in Tirnisoara, str. N. Lenau, nr. 10, organizeaza in data 02.08.2017, ora 10:00, la sediul din strada Victor Babes, nr. 18, Sala de consiliu, licitatie publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare a unor echipamente de calcul.

citeşte tot anunţul

Dosare licitatie pentru vanzare echipamente de calcul

Directia de sanatate Publica Tlrnis cu sediul in Timisoara, str. N. Lenau, nr.10, orqanizeaza in data 09.05.2017, ora 10:00, la sediul din strada Victor Babes, nr. 18, Sala de consiliu, licitatie publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare a unor echipamente de calcul.

citeşte tot anunţul

Licitatie pentru vanzare echipamente de calcul

Directia de Sanatate Publica Timis cu sediul in Timisoara, str. N. Lenau, nr.10, organizeaza in perioada 09.-12.05.2017, ora 10:00, la sediul din strada Victor Babes, nr. 18, Sala de consiliu, licitatie publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare a unor echipamente de calcul.

citeşte tot anunţul

Informare populaţie

Arhiva pentru anul:
Nu există nici o informaţie disponibilă.