Anunţuri

Arhiva pentru anul:

Promovarea Sanatatii

"Promovarea sanatatii reprezinta o strategie de mediere intre individ si mediu, combinand alegerea personala cu responsabilitatea sociala si avand drept scop asigurarea, in viitor a unei mai bune stari de sanatate." (OMS- EURO, Health Promotion Glossary, 1989).

citeşte tot anunţul

Comunicate

Arhiva pentru anul:

Licitatie pentru vanzarea bunurilor mobile scoase din functiune: echipamente de calcul

Directia de Sanatate Publica Timis cu sediul in Timisoara, str. N. Lenau, nr. 10, organizeaza in perioada 06.03.2017-10.03.2017, ora 10:00, la sediul din strada Victor Babes, nr. 18, sala de consiliu, licitatie publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare a unor echipamente de calcul.

citeşte tot anunţul

CAMPANIA PROTEJEAZA-TI ARIPILE

Institutul Național de Sănătate Publică și MSD România anunță lansarea campaniei „Protejează-i aripile!”, un amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în România.

citeşte tot anunţul

Licitatie pentru vanzarea bunurilor mobile scoase din functiune: autospeciale

Directia de Sanatate Publica Timis cu sediul in Timisoara, str. N. Lenau, nr.10, organizeaza in data de 21.02.2017, ora 10:00, la sediul din strada Victor Babes, nr. 18, Sala de consiliu, licitatie publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare cu strigare a unor mijloace de transport: autospeciale Dacia Break.

citeşte tot anunţul

Licitatie pentru vanzarea bunurilor mobile scoase din functiune: autospeciale

Directia de Sanatate Publica Timis cu sediul in Timisoara, str. N. Lenau, nr.10, organizeaza in data de 06.02.2017, ora 10:00, la sediul din strada Victor Babes, nr. 18, in sala de consiliu, licitatie publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare cu strigare a unor mijloace de transport: autospeciale Dacia Break.

citeşte tot anunţul

Licitatie pentru vanzarea bunurilor mobile scoase din functiune

Directia de Sanatate Publica Timis cu sediul in Timisoara, str. N. Lenau, nr. 10, organizeaza in perioada 06-08.02.2017, ora 10:00, la sediul din strada Victor Babes, nr. 18, sala de consiliu, licitatie publica deschisa cu strigare pentru valorificarea prin vanzare a unor echipamente de calcul.

citeşte tot anunţul

Informare populaţie

Arhiva pentru anul:
Nu există nici o informaţie disponibilă.