Anunţuri

Arhiva pentru anul:

Anunt referitoare la eliberare certificate biologi,biochimisti si chimisti

În atenția candidaților care au susținut examenul pentru obţinerea gradului de principal / specialist pentru biologi, chimişti şi biochimişti sesiunea 30 mai 2018 Eliberare certificate de confirmare biologi, chimişti şi biochimişti principal / specialist Candidaţii care, la înscriere, au solicitat ridicarea certificatelor de la Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș

citeşte tot anunţul

Comunicate

Arhiva pentru anul:

Stabilirea ordinii de prioritate şi a actelor justificative necesare în soluţionarea cererilor de repartizare a locuinţelor ANL

Stabilirea ordinii de prioritate şi a actelor justificative necesare în soluţionarea cererilor de repartizare a locuinţelor construite de Agentia Nationala pentru Locuinte pentru medicii rezidenti si alti tineri specialisti din sistemul de sanatate.

citeşte tot anunţul

Comunicat de presa - Virusul West Nile

DSPJ Timis informeaza că datorită contextului epidemiologic existent în Europa și în România, anume: • confirmarea până la data de 19.07. 2016 a 19 cazuri de infecție cu virus West Nile în țări ale Uniunii Europene, precum și a 29 de cazuri în Serbia, în județe din Banatul de vest, la granița cu România; • confirmarea în România, în intervalul 2.05. – 24.07.2018, a 5 cazuri de meningo – encefalită cu acest tip de virus. - situațiilor propice dezvoltării vectorilor: ploi urmate de perioade de încălzire și inundații în unele zone din țară, trebuie să acordăm o atenție sporită infecției cu acest virus.

citeşte tot anunţul

ANUNT-MINISTERUL SANATATII-CENTRUL DE RESURSE UMANE IN SANATATE PUBLICA

Prin prezentul anunț vă facem cunoscut faptul că, începând din data de 21.05.2018, CENTRUL DE RESURSE UMANE ÎN SĂNĂTATE PUBLICĂ funcționează doar în sediul din București, str. BODEȘTI NR. 1, sector 2, (în incinta Școlii naționale de sănătate publică, management și perfecționare în domeniul sanitar București, fost CNPDS). Programul de lucru cu publicul este marți între orele 11.00 – 14.00 și joi între orele 14.00 – 16.00. Documentele se depun la registratura din str. Bodești nr. 1, sector 2, luni – joi – între orele 10.00 – 16.00, vineri 10.00 – 13.00, cu excepția documentelor necesare pentru întocmirea certificatelor de conformitate (acestea se depun la direcțiile de sănatate publică București și județene) și a altor documente prevăzute în publicațiile de concurs.

citeşte tot anunţul

Comunicat de presa catre medicii de familie privind conditiile specifice sezonului rece

Avand in vedere conditiile specifice sezonului rece, pentru a preântâmpina aparitia unor evenimente nedorite in rândul populatiei, va ţransmitem recomandarile Ministerului Sanatatii, conform adresei nr. 3545/22.01.2018.

citeşte tot anunţul

Comunicat de presa privind concediile si indemnizatiile de asigurari de sanatate

Incepand din data de 12.01.2018, odata cu publicarea in M.O. nr. 31/12.01.2018 a O.M.S. TIr. 15/05.01.2018 pentru aprobarea Normelor de aplicare a OUG TIr. 15812005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari de sanatate, persoanele care solicita viza DSP pentru certificate de concediu medical retrograd, pentru afectiunile tratabile in strainatate sau care isi pierd capacitatea de munca in timp ce se afla in alta tara, in interes de serviciu sau in interes personal se vor adresa pentru obtinerea acestui concediu de incapacitate de munca direct la medicul curant (conf. art. 27 si art. 28) din ordinul mai sus amintit.

citeşte tot anunţul

Informare populaţie

Arhiva pentru anul:
Nu există nici o informaţie disponibilă.