INFORMAȚII DESPRE TESTARE ȘI VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID 19

DSP TIMIS
CALL CENTER: 0214 144 456

Informațiile de interes public solicitate verbal, în conformitate cu Legea nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, se comunica în fiecare zi de miercuri de la ora 16.30 la 17.30 la sediul DSP Timis, Str. N. Lenau, nr. 10, Timişoara.

Ce trebuie să știți despre vaccinurile împotriva COVID-19 utilizate la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

Campanie de informare cu privire la administrarea comprimatelor de iodură de potasiu.

Campanie europeană de informare și liber acces la informații în domeniul protecției consumatorilor „InfoCons – protectia consumatorilor”
Pentru informatii suplimentare accesați link-ul: infocons.ro

Pentru suport în emiterea certificatelor digitale COVID-19 sau obținerea altor informații privind utilizarea lor, a fost operaționalizat un Call Center la numărul de telefon 021.414.44.25.

Tel verde al DSPJ Timiş 
La linia telefonică TelVerde 0800.800.165 cetățenii pot sesiza cazurile de
încălcare a normelor de protecție sanitară.

Tel verde al INSP pentru informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19:
0800 800 358

Informaţii COVID-19 pentru copii

Informații privind utilizarea medicamentelor antivirale

Informaţii COVID-19 pentru copii

ANGAJARE FARA CONCURS PERSONAL CONTRACTUAL DE EXECUTIE PE PERIOADA DETERMINATA LA DSP TIMIS

Înapoi

Având în vedere prevederile Ordinului Ministerului Sănătății nr.905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Ministerului Sănătății, inclusiv funcțiile publice de execuție și conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare,

Direcția de Sănătate Publică a județului Timiş
organizează ocuparea fără concurs a 1(unu) post contractual de execuţie vacant, pe perioadă determinată după cum urmează:

•    La Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile, cu atribuții și în punctele de trecere a frontierei:
- 1(un) post vacant de  asistent medical generalist cu studii PL


Contractul de muncă încetează de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă, conform prevederilor art.11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificarile si completarile ulterioare, dar nu mai tarziu de data de 11 octombrie 2021.

 

anuntul complet

rezultat selectie