DSP TIMIS
CALL CENTER: 0214 144 456

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Tel verde al DSPJ Timiş pentru informaţii şi sesizări privind situatii epidemiologice:
telefonul de permanenta: 0728 885 727
0770 850 736 si 0770 853 397 
luni-vineri: 08.00 - 16.00

CELULA DE CRIZA DSPJ TIMIS
COMITETUL JUDETEAN CONDUCERE-
COORDONARE-INTERVENTIE
CONTACT PERMANENT SI RAPORTARE PERSOANE
AFLATE IN IZOLARE SAU CARANTINA
0728 885 737
0770 327 879

Trimiteti-ne un e-mail
sau apelaţi
Tel: 0256 494 680
sau 0256 494 682

Tel verde al INSP pentru informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19:
0800 800 358

Informaţii COVID-19 pentru copii

Măsuri recomandate de către Comisiile de Specialitate ale Ministerului Sănătății în vederea reducerii impactului pandemiei COVID-19

Informaţii COVID-19 pentru copii

ANUNT-a doua sesiune de schimbare a centrelor de pregatire pentru rezidenti din acest an ce are loc in perioada iunie-iulie 2017

Înapoi

Ministerul Sănătății anunță că va organiza în perioada iunie-iulie 2017, a doua sesiune de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenți din acest an.

Depunerea cererilor se va face la direcţiile de sănătate publică din centrele universitare în care se solicită continuarea pregătirii în perioada 15 iunie -30 iunie 2017, inclusiv.

Pentru această sesiune de schimbare a centrelor de pregătire au fost stabilite următoarele criterii pe baza cărora se vor analiza aceste solicitări:

anul de rezidenţiat ( VII, VI…. I);
unic susținător al unui copil minor;
soț/soție cu loc de muncă în centrul universitar solicitat şi având în îngrijire copii
soț/soție cu loc de muncă în centrul universitar solicitat;
locuinţă în centrul universitar solicitat;
părinţi bolnavi sau alte persoane în întreținere în centrul universitar solicitat.

anunt sesiune schimbare centre pentru rezidenti

 

Ministerul Sănătăţii anunţă pe cei interesaţi că la solicitarea Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babreş” Timişoara lista locurilor de pregătire pentru centrul universitar Timişoara la sesiunea de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenţi sesiunea iunie-iulie 2017 se modifică astfel: Specialitatea „cardiologie pediatrică” 0 locuri în loc de 5 locuri

cererea

orar depunere dosare

 


Ministerul Sănătăţii anunţă pe cei interesaţi că la solicitarea Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti lista locurilor de pregătire pentru centrul universitar Bucureşti la sesiunea de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenţi sesiunea iunie-iulie 2017 se suplimentează după cum urmează:

1 loc la specialitatea medicină de urgenţă
1 loc la specialitatea chirurgie orală şi maxilo-facială
3 locuri pentru specialitatea ortodonţie şi ortopedie dento-facială


Ministerul Sănătăţii anunţă pe cei interesaţi că la solicitarea Universităţii Oradea-Facultatea de Medicină, lista locurilor de pregătire pentru centrul universitar Oradea la sesiunea de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenţi sesiunea iunie-iulie 2017 se suplimentează cu un loc pentru specialitatea anestezie şi terapie intensivă.


Ministerul Sănătăţii anunţă pe cei interesaţi că la solicitarea Universităţii „Ovidius” Constanţa lista locurilor de pregătire pentru centrul universitar Constanţa la sesiunea de schimbare a centrelor de pregătire pentru rezidenţi sesiunea iunie-iulie 2017 se suplimentează cu 5 locuri pentru specialitatea recuperare, medicină fizică şi balneologie (medicină fizică şi de recuperare).

 

 


Ministerul Sănătăţii anunţa pe cei interesaţi ca au fost analizate cererile pentru schimbarea centrelor de pregătire pentru rezidenţi sesiunea iunie-iulie 2017.

„Ministerul Sănătăţii anunţa pe cei interesaţi ca au fost analizate cererile pentru schimbarea centrelor de pregătire pentru rezidenţi sesiunea iunie-iulie 2017.
Astfel redăm alăturat listele nominale cu rezidenţii care depus dosare, după cum urmează:
1.Anexa 1-lista rezidenţilor cărora le-a fost aprobată schimbarea centrului de pregătire;
2.Anexa 2-lista rezidenţilor cărora le-a fost aprobată detaşarea pe o perioadă de 6 luni
2.Anexa 3 – lista rezidenţilor care au depus dosare incomplete. Solicitările acestora se vor soluţiona după completarea cu documentele lipsă.

Schimbarea centrelor de pregătire este aprobată începând cu luna august 2017 .”

LISTE SCHIMBARE CENTRE IUL 2017