Examen medic specialist – sesiunea 17 octombrie 2018

Înapoi

Ministerul Sănătăţii organizează în perioada 17 octombrie-23 noiembrie 2018 sesiune de examen pentru obţinerea titlului de specialist, pentru medicii, medicii dentişti şi farmaciştii care finalizează pregătirea în specialitate până la data de 31 decembrie 2018, cu respectarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea şi finanţarea rezidentiatului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 103/2012, cu completările ulterioare.
Excepţie de la data de începere a sesiunii de examen face specialitatea Anestezie şi terapie intensivă, pentru care examenul se organizează la data de 15 septembrie 2018 (sâmbătă), simultan cu examenul EDA.

 

 Medicii, medicii dentişti şi farmaciştii rezidenţi din reţeaua de asistenţă medicală, vor depune dosarele de înscriere la Direcţiile de Sănătate Publică Judeţene din centrele universitare unde au efectuat minimum 75% din pregătirea în rezidențiat, respectiv la Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti, sau la ministerele cu reţea sanitară proprie, în perioada cuprinsă între 3-18 septembrie 2018, inclusiv.

Conform publicatiei la Directia de Sanatate Publica Timis

vor depune dosarele de inscriere numai cei care au efectuat minimum 75% din pregătirea în rezidențiat in Centrul Universitar Timisoara

publicatie

actele necesare pentru inscriere

programul de inscriere

cerere pentru cei care depun dosarul la DSP Timis

adeverinta pentru rezidenti cu stagii in desfasurare

declaratie de consimtamant DSP Timis

 

PRECIZARI DE LA MINISTERUL SANATATII

anuntul complet

 

PENTRU CEI CARE DEPUN DOSARUL LA MINISTERUL SANATATII

Cerere a-2-a.spec

Cerere toate specialitațile

CerereUMF-Cerc

model recomandare

declaratie de consimtamant 1

declaratie de consimtamant 2

adeverinta pt. a IIa specialitate care finalizeaza la 31.12.2018 si au stagii in desfasurare