Incadrarea pe spitale-medici rezidenti sesiunea noiembrie 2017

Înapoi

Incadrarea pe spitale-medici rezidenti sesiunea noiembrie 2017

 

În atenția rezidenților care au ales loc sau post cu pregătire în Timișoara
În perioada 7 dec. 2017 - 15 dec. 2017 rezidenții se vor prezenta la unitățile sanitare pentru încheierea contractelor individuale de muncă, astfel:
• rezidenți pe LOC - se vor prezenta pentru încheierea contractului individual de muncă, pe perioadă determinată, în funcție de specialitate, la spitalul la care au fost repartizați

-listă spitale


•rezidenți pe POST - se vor prezenta pentru încheierea contractului de muncă, pe perioadă nedeterminată la spitalul la care au au ales postul.


Pentru lista completa a documentelor necesare la angajare rezidenții se vor adresa la unitățile sanitare.


Contractul individual de muncă se va încheia începând cu data de 1 ianuarie 2018, cu respectarea prevederilor Ordonanţei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului, cu modificările și completările ulterioare, inclusiv ale Decizei nr.5/2015 a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Repartiţia pe clinici şi coordonatori de rezidenţiat se va face la DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ TIMIŞ pentru cei care au ales Centrul universitar Timişoara în zilele de 15 și 18 decembrie 2017 .


Programarea repartiției pe zile și specialități se va afișa la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Timis, Strada Lenau nr.10 şi pe acest site.

Informații suplimentare privind desfășurarea repartiției se vor afișa pe acest site, în timp util, la o dată ulterioară.